درباره ما

ماموریت ما روشن است

هدف ما از تشکیل این مجموعه، این است که در سردخانه ها و میدان های تره بار، ضایعات میوه از جمله انار و مرکبات و پسته ی تازه را کاهش دهیم و ماندگاری طولانی مدت پسته تازه و انار و مرکبات در سردخانه افزایش دهیم.

#نگهداری_پسته-تازه
نگهداری پسته تازه در سردخانه، نگهداری انار در سردخانه

در ایران به دلیل اینکه یک سری امکانات کشاورزی کم است، محصول کشاورز تقریبا ۳۵٪ در نهایت فاسد و ضایع می شود که این امر هم منابع کشورمان نابود می شود و هم اینکه کشاورز متضرر میشود. ما با بیش از ده سال تجربه و علم روز جهانی در خصوص نگهداری پسته تازه و نگهداری انار در کشور توانستیم بهترین متریال برای نگهداری پسته تازه و انار ارایه کنیم.

(مدیر عامل)

صنایع غذایی آرشام متین سمنگان

درباره ما

تاریخچه:

از سال ۱۳۹۴ تحقیقات در خصوص نگهداری پسته تازه به صورت عملی و علمی در دانشگاه های ملی معتبر کشور کرمان زیر نظر بخش های صنایع غذایی انجام شد سپس در سال ۱۳۹۵ تحقیقات به نتایج مثبت دست یافت. در سال ۱۳۹۵ با صورت مکرر در ۸۰ نمونه پسته تکرار کردیم و در سال ۱۳۹۶ به صورت تناژ بالا (۳۶ تن پسته تازه) در مدت ۷۰ روز در سردخانه نگهداری کردیم و تاکنون هر ساله برای مصرف داخلی با تناژ متفاوت: ۹۰ تن، ۶۰ تن، ۳۵ تن، …. نگهداری می کنیم. در سال ۱۳۹۸ صادرات پسته با کشورهای دبی، کویت، …. با موفقیت و با کیفیت عالی ارسال کردیم.
همچنین این شرکت در رفع افلاتوکسین پسته گواهی ثبت اختراع دارد
که هم پسته الوده را افلاتوکسین زدایی می کنند و هم اینکه پوست پسته استخوانی را سفید می کند….
از دیگر فعالیت های شرکت:
نگهداری گوجه فرنگی در سردخانه هست که از مدت ۴۰ روز تا ۷۰ روز بر مبنای نوع گوجه فرنگی، با بهترین کیفیت نگهداری را انجام می دهند.
و همچنین نگهداری طولانی مدت مرکبات در سردخانه بمدت ۴ ماه و نگهداری انار به مدت ۶ ماه در سردخانه انجام می دهیم.

صادرات پسته تازه:
هم اکنون برای اولین بار در ایران توانستیم، پسته تازه را بدون ضایعات به کشورهای همسایه صادر کنیم.
با بسته بندی های مدرن و در وزن ۳۰۰ گرمی و سبدهای ۶ تا ۱۲ کیلویی به کشور های متنوعی از قبیل کویت، دبی، … با کیفیت پسته اولیه ارسال کنیم.
افلاتوکسین زدایی پسته:
برای اولین بار در ایران، پسته الوده به کپک افلاتوکسین را افلاتوکسین زدایی کنیم و پسته خشک را بدون هیچ میکروارگانیسمی که در ازمایشات میکروبی استاندارد پسته انجام میشود، شاملplate count ،’YGC:، salmonella…. حذف می شود
و پسته را از الودگی خیلی زیاد به افلاتوکسین به دامنه استاندارد
برسانیم بدون اینکه طعم و مزه پسته خشک تغییر کند و پسته خشک را تا ۲۰ روز از همه ی میکروارگانیسم ها در امان نگه می دارد و بازگشت هر میکروارگانیسمی به پسته حفظ می کند.
سفید کردن پوست استخوانی پسته:
در فصل برداشت پسته تازه، ترمینال ها به علت شلوغی و مشکلات غیر، دیر پوست رویی پسته تازه را از پوست استخوانی پسته جدا می کنند و این امر باعث تیره شدن رنگ پوست استخوانی پسته میشود.
ما در این شرکت با لطف خداوند توانستیم پوست استخوانی پسته را به وسیله ی ترکیبی از مواد بدون ضرر و بدون تثبیت آن در مغز پسته، ظاهر پسته را اصلاح می کنیم و پوست استخوانی پسته را سفید می کنیم بدون اینکه رنگ مغز پسته دچار تغییر شود.
البته این امر در مواقعی که پسته تازه دچار تغییر رنگ پوست استخوانی اش شده، در ترمینال قبل از اینکه خشک شود موادزنی انجام شود، بسیار با کیفیت تر از پسته ای که خشک باشد بعد محلول زنی به محصول انجام شود با کیفیت تر میشود.
به دلیل اینکه محلول سفید کردن پسته، ابی هست پسته خشک شده در محلول ابی قرار نگیرد به خاطر افزایش کیفیت رویت بهتر است.

صنایع غذایی آرشام متین سمنگان