نگهداری گوجه فرنگی در سردخانه بستگی به مرحله ی رسیده شدن آن دارد که مراحل آن از حالت سبز بالغ تا گوجه قرمز طول می کشد.
وقتی بخواهیم گوجه بالغ سبز را در سردخونه نگهداری کنیم، باید دمای نگهداری سردخونه بالا باشد و برای نگهداری گوجه ی قرمز رسیده در سردخانه باید دمای نگهداری آن پایین تر باشد.
در طی نگهداری گوجه فرنگی در سردخانه به دلیل تولید اتیلن از گوجه فرنگی نباید کنار میوه های حساس به اتیلن مانند خیارسبز و کاهو کنار هم باشند.
نگهداری گوجه فرنگی در شرایط اتمسفر کنترل شده باعث ماندگاری گوجه فرنگی از یک هفته به ۶ هفته می رساند.
اسیب سرمایی در گوجه فرنگی موجب سبز ماندن گوجه فرنگی می شود.
انتراکینوز در گوجه فرنگی چه بیماری هست؟
مثل رد جای انگشت است که قارچ های سیاه در جای انگشت نمایان می شود که با تغییر رنگ گوجه فرنگی سیاه شدن قارچ بیشتر نمایان است.
لیت بلایت چه نوع بیماری در گوجه فرنگی است؟
توسط پاتوژن phytophtora infestation ایجاد می شود که در ابتدا به صورت لکه های اب سوخته بوده و سپس به صورت لکه های نکروتیک تیره که به سرعت منطقه ی وسیعی را از گوجه فرنگی را می پوشاند.
در حین نگهداری گوجه فرنگی در سردخانه، افتاب سوختگی و سبز ماندن هسته ی گوجه باید کنترل شده و هوشمند نگهداری گوجه فرنگی در سردخانه انجام شود.
صنایع غذایی آرشام