نگهداری طالبی و گرمک در سردخانه

بهترین دما برای نگهداری طالبی ، ۷ تا ۱۰ درجه ی سانتیگراد است به مدت ۲۸ روز با رطوبت ۹۰ درصد می شود نگهداری کرد.

اسیب سرمایی در دمای زیر ۷ درجه سانتیگراد بعد از چند هفته اتفاق می افتد، که مستعد انواع پاتوژن ها می باشد.

نگهداری گرمک  متفاوت از طالبی می باشد و باید در دمای ۴ درجه سانتیگراد نگهداری شودو در دمای زیر ۲ درجه سانتیگراد، دچار اسیب سرمایی می شود.

مدت زمان  نگهداری گرمک در سردخانه ۴ هفته ایت.

صنایع غذایی آرشام

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *