نگهداری موز در سردخانه

بهترین دما برای نگهداری موز در سردخانه، ۱۰ تا ۱۳ درجه سانتیگراد است.
بهتربن رطوبت برای نگهداری موز در سردخانه، ۹۰ درصد است.
جات رنگ اوری یکدست موز در سردخانه بهتر ایت ۱۰۰ الی ۱۵۰ ppm اتیلن در دمای ۱۵ الی ۲۰ درجه سانتیگراد به مدت ۱ تا ۲ روز با رطوبت بالای ۹۰ درصد استفاده می شود.
برای نگهداری موز در سردخانه، می توان از اتمسفر کنترل شده استفاده کرد که منجر به افزایش ماندگاری موز در سردخانه میشود.
انواع بیماری هایی که امکان دارد میوه ی موز را در سردخانه درگیر کند شامل موارد زیر هستند:
۱_ اسیب سرمایی.
۲_ سایش پوست.
۳_ کبودی پوست موز ، در اثر ضربه.
۴_پوسیدگی ته سیگاری موز .
صنایع غذایی آرشام،

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *